Dnes je 29. 09. 2024
svátek má Michal

Blíží se termín pro poslední podání grantů v oblasti cestovního ruchu

Archiv

Ten je pro letošní rok stanoven do posledního dne tohoto měsíce.


„Pro rok 2006 jsou stanoveny následující okruhy činnosti, které budou projednávány přednostně,“ upozorňuje místostarosta města Česká Lípa Jan Stejskal.


„V prvé řadě se jedná o tvorbu nových produktů cestovního ruchu, tedy zajištění mediální prezentace, textových propagačních materiálů a jejich jazykových mutací, případně také zhotovení reklamních poutačů.“


Grant dále podporuje účast jednotlivých subjektů cestovního ruchu na veletrzích a výstavách či v neposlední řadě dlouhodobou propagaci.V těchto případech se pak může jednat jak o audiovizuální propagaci, prezentaci v katalozích cestovního ruchu či samotnou tvorbu propagačních materiálů. V rámci projednávání podaných grantových žádostí jsou poté vždy upřednostňovány aktivity propagující českolipský region a rovněž realizující se v tomto regionu.


Žádosti o udělení grantu budou přijímány výhradně na předepsaných tiskopisech na Městském úřadu v České Lípě, odboru školství, kultury, sportu a cestovního ruchu, nám. T.G.M 1, Česká Lípa 470 36, a to v jedné etapě do 31. srpna 2006.


Žádosti o udělení grantu pak jsou vždy projednány výborem zastupitelstva města pro cestovní ruch, návrhy na udělení grantů v jednotlivých oblastech jsou pak předkládány ke schválení přímo zastupitelstvu.